Kur es varu apskatīt un iegādāties jūsu produktus?
Kur es varu apskatīt un iegādāties jūsu produktus?
Tramontina produktus var atrast un iegādāties daudzos valsts un vietējos mazumtirdzniecības veikalos. Plašāks Tramontina kvalitatīvu produktu klāsts ir pieejams iegādei tiešsaistē. Jūs varat iegādāties daudzus Tramontina produktus mūsu tīmekļa vietnē vai pie sava izvēlētā mazumtirgotāja.
Kas ir NSF?
Kas ir NSF?
NSF ir ASV Nacionālais sanitārais fonds. NSF, kas pazīstams ar augstāko drošības standartu ievērošanu, pārbauda produktu materiālus un dizainu, lai pārliecinātos, ka tie ir pārtikas droši un antibakteriāli.
Kā keramikas pārklājums atšķiras no parastā nepiedegošā pārklājuma?
Kā keramikas pārklājums atšķiras no parastā nepiedegošā pārklājuma?
Keramikas pārklājums ir netoksisks un izgatavots no dabīgāka materiāla, tāpēc tam nav ilgtermiņa trūkumu, piemēram, tādu ķīmisku vielu kā parastajā nepiedegošajā pārklājumā.
Kā garšot čugunu?
Kā garšot čugunu?
Uz čuguna virsmas bagātīgi uzklājiet neitrālas eļļas kārtu un novietojiet to uz plīts ar vidēju siltumu, līdz eļļa sāk dūmot. Ļaujiet eļļai dūmot 10–15 minūtes.
Vai keramikas izstrādājumiem var izmantot metāla karoti?
Vai keramikas izstrādājumiem var izmantot metāla karoti?
Lai gan mūsu pārklājums ir ārkārtīgi izturīgs, mēs iesakām mūsu keramikas izstrādājumu apstrādei izmantot koka vai silikona piederumus.
Kas neietilpst mana produkta garantijā?
Kas neietilpst mana produkta garantijā?
Nelielas krāsas atšķirības ir normāla parādība un netiek uzskatītas par defektu. Šī garantija neattiecas uz normālu nolietojumu, pazaudētām vai nozagtām precēm vai defektiem, ko izraisījuši negadījumi, ugunsgrēks, produktu ļaunprātīga izmantošana vai nepareiza lietošana, vai lietošanas un kopšanas instrukciju neievērošana, tostarp, bet ne tikai, pārkaršana, nepareiza tīrīšana ar spēcīgiem tīrīšanas līdzekļiem vai mazgāšanas līdzekļiem, nolaidība, pārveidošana vai lietošana komerciālās iestādēs.
Kādu eļļu var izmantot šī produkta garšošanai?
Kādu eļļu var izmantot šī produkta garšošanai?
Virtuves piederumu garšošanai derēs jebkura veida cepamā eļļa.
Kāda ir atšķirība starp trīsslāņu apšuvumu un trīsslāņu pamatni?
Kāda ir atšķirība starp trīsslāņu apšuvumu un trīsslāņu pamatni?
Atšķirība starp trīsslāņu apvalka un trīsslāņu pamatnes virtuves traukiem ir tajā, kā materiālu slāņi ir sadalīti visā traukā, kas ietekmē veiktspēju un siltuma sadali:
Trīsslāņu pamatne : 3 slāņi ir tikai apakšā. Apakšdaļa ir biezāka.
Tri Play apšuvums : Visās sienās ir 3 slāņi. Apakšdaļa ir plānāka.
Kas ir keramikas pārklājums?
Kas ir keramikas pārklājums?
Keramikas pārklājums ir nepiedegošas virsmas veids, kas izgatavots no dabīgiem, neorganiskiem materiāliem, galvenokārt no smiltīm vai māla. Šis pārklājums tiek uzklāts uz virtuves piederumiem, lai izveidotu gludu, izturīgu virsmu, kas novērš ēdiena pielipšanu. Atšķirībā no tradicionālajiem nepiedegošajiem pārklājumiem, keramika nesatur kaitīgas ķīmiskas vielas, piemēram, PTFE un PFOA, padarot to par drošāku ēdienu gatavošanai. Tā piedāvā arī lielisku karstumizturību un vienmērīgu siltuma sadali, palīdzot efektīvāk pagatavot ēdienu.
Vai jūsu keramikas nepiedegošais pārklājums ir drošs?
Vai jūsu keramikas nepiedegošais pārklājums ir drošs?
Mūsu nepiedegošā virsma ir izgatavota no augstas kvalitātes keramikas, kas nesatur kaitīgas ķīmiskas vielas, piemēram, PTFE un PFOA. Keramika ir dabīgs materiāls, kas piedāvā izcilu nepiedegošo veiktspēju, vienlaikus nodrošinot veselīgu un toksīnu nesaturošu ēdienu. Jūs varat gatavot ar pārliecību, zinot, ka mūsu keramikas nepiedegošie virtuves trauki ir gan droši, gan izturīgi.
Vai es varu izmantot metāla karoti uz keramikas pannas?
Vai es varu izmantot metāla karoti uz keramikas pannas?
Keramikas pārklājuma pannā vislabāk ir nelietot metāla karotes vai piederumus. Metāla piederumi laika gaitā var saskrāpēt vai sabojāt keramikas pārklājumu, kas var samazināt pannas nepiedegošās īpašības. Lai saglabātu pārklājumu un pagarinātu pannas kalpošanas laiku, iesakām izmantot koka, silikona vai plastmasas piederumus.
Kā uzsildīt čuguna pannu uz plīts virsmas?
Kā uzsildīt čuguna pannu uz plīts virsmas?
Lai uzkarsētu čuguna pannu uz plīts virsmas, veiciet tālāk norādītās darbības.
Pannas tīrīšana: Nomazgājiet pannu ar siltu ūdeni un, ja nepieciešams, nedaudz maigām ziepēm. Rūpīgi nosusiniet to ar dvieli.
Uzklājiet eļļu: Izmantojot drānu vai papīra dvieli, pannas iekšpusē un ārpusē uzklājiet plānu augu eļļas, linsēklu eļļas vai izkausēta tauku kārtu.
Uzkarsē pannu: Novietojiet pannu uz plīts virsmas un samaziniet siltumu līdz vidējam. Ļaujiet pannai uzkarst, līdz tā sāk nedaudz dūmot. Tas ļauj eļļai saistīties ar gludekli, veidojot aizsargslāni.
Atdzesēšana: Pēc tam, kad panna dažas minūtes ir dūmojusi, izslēdziet siltumu un ļaujiet tai pilnībā atdzist uz plīts virsmas.
Atkārtojiet šo procesu 2–3 reizes, lai izveidotu spēcīgāku garšvielu kārtu. Regulāra garšvielu uzklāšana uz plīts virsmas var palīdzēt saglabāt čuguna pannas nepiedegošo pārklājumu un ilgmūžību.
Kā tīrīt pannu ar keramikas pārklājumu?
Kā tīrīt pannu ar keramikas pārklājumu?
Lai notīrītu keramikas pārklājumu pannu, veiciet tālāk norādītās darbības.
Atdzesējiet pannu: Pēc gatavošanas ļaujiet pannai pilnībā atdzist. Karstas pannas ievietošana zem auksta ūdens var sabojāt keramikas pārklājumu.
Roku mazgāšana ar maigu mazgāšanas līdzekli: Izmantojiet siltu ūdeni un mīkstu sūkli vai drānu ar maigu trauku mazgāšanas līdzekli, lai maigi notīrītu virsmu. Izvairieties no abrazīvu skrubju vai spēcīgu ķīmisku vielu lietošanas, jo tās var saskrāpēt vai sabojāt pārklājumu.
Noskalošana un žāvēšana: Rūpīgi noskalojiet pannu ar tīru ūdeni, lai noņemtu ziepju atlikumus, un nekavējoties nosusiniet to ar mīkstu dvieli, lai novērstu ūdens traipu veidošanos.
Pareiza uzglabāšana: Lai aizsargātu keramikas pārklājumu, nelieciet uz pannas citus virtuves piederumus vai starp tiem izmantojiet mīkstu drānu vai pannas aizsargu.
Ievērojot šīs darbības, jūsu keramikas pārklājuma panna izskatīsies kā jauna un darbosies labi vēl daudzus gadus.
Kā pareizi lietot trīsslāņu pannu?
Kā pareizi lietot trīsslāņu pannu?
Lai trīsslāņu panna darbotos vislabāk, ievērojiet šīs vadlīnijas:
Pakāpeniska uzsildīšana: Sāciet, uzsildot trīsslāņu pannu uz vidējas uguns. Trīsslāņu pannas ir paredzētas vienmērīgai siltuma sadalei, tāpēc nav nepieciešams izmantot lielu karstumu, kas varētu izraisīt ēdiena pielipšanu vai piedegšanu.
Izvairieties no liela karstuma: trīsslāņu pannas efektīvi vada siltumu, tāpēc gatavošana uz vidējas vai vidēji lielas uguns parasti ir pietiekama. Liels karstums parasti nav nepieciešams un var izraisīt pārkaršanu, īpaši, ja gatavojat delikātus ēdienus.
Ļaujiet ēdienam dabiski atdalīties: Apbrūninot vai apbrūninot, ļaujiet ēdienam netraucēti gatavoties, līdz tas dabiski atdalās no pannas. Ja tas pielīp, iespējams, tam nepieciešams ilgāks laiks.
Ievērojot šos padomus, jūs varat maksimāli izmantot trīsslāņu pannas priekšrocības, nodrošinot lieliskus gatavošanas rezultātus katru reizi.
Kā tīrīt trīsslāņu nerūsējošā tērauda virtuves piederumus?
Kā tīrīt trīsslāņu nerūsējošā tērauda virtuves piederumus?
Tīrīšana un kopšana: Pēc gatavošanas ļaujiet pannai nedaudz atdzist, pirms to tīrāt. Mazgājiet ar rokām siltā ūdenī un maigā mazgāšanas līdzeklī, un, lai saglabātu pannas apdari, nelietojiet abrazīvus skrāpjus.